Yksilölliset valmennukset

Ratkaisukeskeinen valmennus / coaching

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa asiakas selkeyttää työelämäänsä tai yksityiselämäänsä liittyviä tavoitteita, päämääriä ja arvoja, luo niiden mukaista toimintaa vastavan suunnitelman ja poistaa esteitä suunnitelman toteuttamisen tieltä. Valmennuksessa kiinnitetään erityistä huomiota prosessiin, jolla tavoitteita kohti on tarkoitus edetä. Prosessi on yhtä kuin arkinen tekeminen, joten sen muokkaaminen omannäköiseksi on ensiarvoisen tärkeää.

Valmennukseen tullessa ei tarvitse olla kysymyksiä tai ongelmaa määriteltynä. Ratkaisukeskeistä menetelmää käytetään mm. urasuunnittelun, ammatillisen kehittymisen ja elämäntapamuutosten tueksi. Valmennus jäsentää ajattelua, vie fokusta tilanteen ydinasioihin ja katalysoi tarvittavien arkisten tekojen muutosta tai aloitusta.

60 min, 95 e

Henkinen valmennus

Henkisessä valmennuksessa lisätään itsetuntemusta ja kykyä nähdä asiat juuri sellaisina kuin ne ovat. Valmennus lisää hyväksyntää itseä, muita ja elämäntilanteita kohtaan. Sen vaikutus on usein terapeuttinen, mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja voimistava.

Menetelminä käytetään Inquiry-tekniikkaa, Gestalt-terapiaa, Enneagrammi-persoonallisuusoppia ym. keho-mieliyhteyttä vahvistavia menetelmiä. Henkinen valmennus sopii elämän arvoihin liittyvien kysymysten ja ratkaisujen työstämiseen, ihmissuhteita ja omaa minää koskeviin pohdintoihin. Se sopii myös, jos epäilee fyysisten oireiden tai tuntemusten olevan somaattisia ja haluaa selvittää mihin psyykkisiin asioihin ne voisivat liittyä.

90 min, 130 e


Syvärentoutus-suggestiohoito

Tämä menetelmä sopii esimerkiksi, kun on tarve saada voimaa selviytyä stressaavista tai vaikeista tilanteista. Hoidossa saa vahvistusta sellaisille ajatuksille, jotka auttavat toimimaan tilanteen vaatimalla tavalla ja lisäävät itseluottamusta.

60 min, 95 e

Hinnat sis. alv 24 %

Valmennuspaikat Espoo: Huhtakoukku 15, Helsinki: Lauttasaarentie 32

Ajanvaraukset valmentajilta: Laura laura.rinne@luovu.fi tai Tuire p. 041 5078279 tuire.salminen@luovu.fi.