Valmentajat

Johtajuus-, hyvinvointi- ja henkisen kasvun valmentaja Laura Rinne


Laura on pohjakoulutukseltaan ETM ja työskennellyt pitkään esimies- ja johtotehtävissä liikunnan ja työhyvinvoinnin aloilla mm. asiakaspalvelun, henkilöstöhallinnon ja palvelukehityksen parissa. Hän on myös elämäntaidonvalmentaja (LCF Life Coach, Valmentamo), Vapaa tie -henkisen kasvun valmentaja (Liikkeenjohdon Kehto) ja sertifioitu Changesetter -muutosjohtamisen fasilitaattori (Relation Technologies).

Laura on lämmin, innostava ja pitkäjänteinen valmentaja, joka uskoo vahvasti ryhmän merkitykseen henkisen kasvun ja kehittymisen tukena. Hän tekee mielellään yksilöllistä valmennusta pienryhmissä, joissa jokainen osallistuja saa tilan henkilökohtaiselle kokemukselleen ja myös oppii toisten kokemuksista.

LinkedIn Laura Rinne

Laura ja coaching-koulutuksen hyödyt

Johtajuus-, hyvinvointi- ja henkisen kasvun valmentaja Tuire Salminen

Tuire on työskennellyt pitkään esimiestehtävissä vetäessään moniammatillisia tiimejä kansainvälisessä konsultointiyrityksessä. Hän on toiminut myös taiteen ja kulttuurin alalla. Pohjakoulutukseltaan Tuire on fysioterapeutti ja tradenomi.

Lisäksi hän Vapaa tie -henkisen kasvun valmentaja (Liikkeenjohdon Kehto), Mindfulness-ohjaaja (CFM) ja Pilates-opettaja ja opiskellut myös mm. persoonallisuuspsykologiaa ja keho-ja hengitysterapeuttisia menetelmiä.

Tuire on intensiivinen, rohkea ja kannustava valmentaja ja opettaja, joka uskoo itsetuntemuksen ja henkisen kasvun tukevan elämää kokonaisuutena.

LinkedIn Tuire Salminen